troler-partie-postavaru.jpg

Dacă sunteți de părere că le-ați văzut pe toate, vă rugăm să nu vă supărați pe noi că vă arătăm și imaginile publicate de Salvamont Poiana Brașov. Noi credem că sunt reprezentative pentru categoria ”Nu așa te duci pe munte” sau ”Cu ce articole ai voie să te duci pe pârtiile de schi”. 

”Nu știm dacă este de râs sau de plâns, dar aceste persoane își cărau trolerele și sacoșele pe una dintre cele mai înclinate pârtii din Masivul Postăvaru, și anume Pârtia Lupului, care la acel moment era plină de gheată”. 

Reamintim că accesul turiștilor pe pârtii, fără echipament de schi sau snowboard, este interzis și poate fi sancționat conform noului Regulament de Conduită a Schiorilor și Snowboarderilor pe domeniul schiabil din Poiana Brasov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Turiștii care doresc să se deplaseze pe jos în masiv trebuie să folosească doar potecile marcate, iar atunci când ele sunt comune sau intersectează pârtiile de schi, să dea dovadă de atenție sporită și să se deplaseze doar în sir indian și doar pe marginea lor.” a fost postarea publicată de Salvamont Poiana Brașov pe pagina de facebook. 

trolere-partie-postavaru3.jpg

trolere-partie-postavar2.jpg

trolere-partie-postavaru1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.