troler-partie-postavaru.jpg

Dacă sunteți de părere că le-ați văzut pe toate, vă rugăm să nu vă supărați pe noi că vă arătăm și imaginile publicate de Salvamont Poiana Brașov. Noi credem că sunt reprezentative pentru categoria ”Nu așa te duci pe munte” sau ”Cu ce articole ai voie să te duci pe pârtiile de schi”. 

”Nu știm dacă este de râs sau de plâns, dar aceste persoane își cărau trolerele și sacoșele pe una dintre cele mai înclinate pârtii din Masivul Postăvaru, și anume Pârtia Lupului, care la acel moment era plină de gheată”. 

Reamintim că accesul turiștilor pe pârtii, fără echipament de schi sau snowboard, este interzis și poate fi sancționat conform noului Regulament de Conduită a Schiorilor și Snowboarderilor pe domeniul schiabil din Poiana Brasov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Turiștii care doresc să se deplaseze pe jos în masiv trebuie să folosească doar potecile marcate, iar atunci când ele sunt comune sau intersectează pârtiile de schi, să dea dovadă de atenție sporită și să se deplaseze doar în sir indian și doar pe marginea lor.” a fost postarea publicată de Salvamont Poiana Brașov pe pagina de facebook. 

trolere-partie-postavaru3.jpg

trolere-partie-postavar2.jpg

trolere-partie-postavaru1.jpg