WhatsApp Image 2018-01-10 at 15.06.47.jpeg

Trei echipaje de pompieri au început deplasarea pe DN 1, la Movila Vulpii, pentru stingerea unui incendiu.

Vezi aici Imagini cu incendiul de la fabrica din zona Movila Vulpii

Potrivit primelor informații, focul a izbucnit la o fabrică de vopsele. Fumul nu a afectat, deocamdată, traficul pe DN 1, la ora redactării acestei știri (14:25)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre în curs de actualizare, revenim cu detalii.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

UPDATE Focul se manifestă pe o suprafață de 60 de metri pătrați la o hală de vopsele și diluanți, cu degajare mare de fum. Din fericire, nu sunt victime și nici pericol de explozie.

Ora 14:45 Incendiul a fost lichidat.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...