Autorul cruzimii de la Pucheni, un copil de 10 ani

0
cruzime-pucheni-caine-stalp.jpg

cruzime-pucheni-caine-stalp.jpg

După ce un prahovean a făcut publică o înregistrare video în care a surprins cadavrul unui câine atârnat de cablurile dintre doi stâlpi în localitatea Puchenii Moșneni din comuna Puchenii Mari, Poliția a deschis o anchetă și a identificat autorul oribilei fapte. 

Potrivit IJP Prahova, persoana bănuită de comiterea faptei este un minor în vârstă de 10 ani care ar fi legat un pui de câine și l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie. Oamenii legii au identificat indicii potrivit cărora animalul părea decedat în momentul în care a fost legat. 

Reacția IJP Prahova: 

”În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la faptul că in dreptul unui imobil situat pe strada Dogari, din localitatea Pucheni Mosneni, se află cadavrul unui câine atârnat de cablurile de telefonie, politistii s-au sesizat din oficiu si s-au deplasat la fața locului constatand că aspectele se confirma, au demarat imediat o anchetă si, totodata, au sesizat si Directia Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Prahova.

Din primele cercetări efectuate de polițiști au rezultat indicii că un minor în vârstă de 10 ani e bănuit că ar fi legat un pui de câine și l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie. Totodată, au rezultat indicii ca animalul părea decedat în momentul când a fost legat

Cadavrul câinelui a fost preluat de reprezentanții DSVSA Prahova în vederea stabilirii cauzei si împrejurărilor producerii decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 9 Puchenii Mari.”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău