Trei accidente luni seară în Prahova în două ore

0
masina-stalp-ilustratie-prahova.jpg

masina-stalp-ilustratie-prahova.jpg

Trei accidente rutiere s-au produs luni seară în Prahova într-un interval de aproximativ două ore. 

UPDATE ora 19.28: În cazul accidentului de la Plaiul Câmpinei mașina a picat într-o râpă adâncă de aproximativ 30 de metri. Vinovat de producerea acestuia ar fi chiar proprietarul care nu a asigurat autoturismul corespunzător în pantă.

Potrivit ISU Prahova, primul accident s-a produs în jurul orei 16.45 în stațiunea Bușteni, unde șoferul unui autoturism a avariat un branșament de gaze. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime. 

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în satul Plopeni Sat din comuna Dumbrăvești, îîn jurul orei 18.10. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de la marginea drumului. 

Al treilea accident s-a produs în jurul orei 18.50 în satul Plaiul Câmpinei din comuna Șotriille, unde o mașină a căzut într-o râpă. ISU Prahova precizează că evenimentul nu s-a soldat cu victime, mașina fiind parcată în momentul în care a luat-o la vale.

Vă reamintim că luni seară în Prahova este în vigoare o atenționare de tip cod galben de ceață care expiră la ora 20.00. Vezi zonele și localitățile vizate AICI.

foto caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău