accident-dn1-ciolpani-autoturism-copac.jpg

Accidentul rutier a avut loc pe DN1, la kilometri 29, la ieșire din localitatea Ciolpani, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia rutieră se desfășoară pe o bandă a sensului de mers Ploieşti - Bucureşti al DN1, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 29, la ieşirea din localitatea Ciolpani.

Potrivit primelor informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac şi ulterior un parapet, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil uşor umed.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane. Nu sunt înregistrate valori ridicate de trafic”, a anunțat Centrul Infotrafic..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Bărcănești

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, pe DN1, pe raza localității Bărcănești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au...