autobuze-iarna.jpg

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești a stabilit ca traseele regulate urbane din municipiul Ploiești să funcționeze după programul unei zile de duminică, în perioadele 25 - 26 decembrie 2017, respectiv 1 - 2 ianuarie 2018.

Pentru traseele 1, 22 barat, 401 și 402, orarele de funcționare vor fi corelate și cu programele marilor magazine, care funcționează în zonele deservite de aceste linii regulate urbane.

De asemenea, orarul traseelor, care deservesc Platforma Teleajen și Parcul Industrial Ploiești, va fi adaptat la activitatea declarată de către marii agenți economici din zonele respective.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa foto: johncristea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.