brazi-supermarketuri.jpg

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică au continuat acțiunile de verificare a supermarketurilor din Ploiești. Au fost vizate neregulile privind proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, dar și spațiile de depozitare și instalațiile de prelucrat lemn rotund, precum și obligațiile ce revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn.

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul IJP Prahova, cele două magazine vizate de controlul oamenilor legii sunt Praktiker și Brico Depot.

La data de 9.12.2017, polițiști polițiști ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune verificare a supermarketurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au fost vizate neregulile privind proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, dar și spațiile de depozitare și instalațiile de prelucrat lemn rotund, precum și obligațiile ce revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn.

Astfel, polițiștii au controlat activitatea a 2 supermarketuri din Ploiești.

Polițiștii au constatat faptul că unul dintre agenții economici, în calitate de deţinător de depozit de materiale lemnoase, ar fi expediat 412 pomi de iarnă fără provenienţă legală.

Societatea a fost sancționată cu o amendă în valoare de 5.000 lei, iar ca măsura complementară a fost dispusă confiscarea valorică a pomilor.

Totodată, polițiștii au stabilit că cel de-al doilea agent economic verificat ar fi primit fără provenienţă legală cherestea molid, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională şi măsura complementară a confiscării valorice a materialului lemnos.

La acțiune au participat și consilieri ai Gărzii Forestiere Ploieşti, precum și specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Prahova. 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...