persoane-intoxicate-monoxid-carbon.jpg

Cele trei persoane, două femei și un bărbat, au fost transportate de ambulanțe la Spitalul Orășenesc din Sinaia.

Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 18.00. Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, ajunși la fața locului, au constatat că este vorba despre două femei, cu vârsta de 44 de ani, respectiv de 65 de ani, și un bărbat în vârstă de 71 de ani. Toate cele trei persoane  prezentau forme ale intoxicației cu monoxid de carbon.

Cele trei persoane au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.