politiemascatijandarmipercheziti-1361390859.jpg

Percheziții în Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală unde prejudiciu depășește 22 de milioane de lei.

 

În această dimineaţă, poliţişti Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 21 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicităţii, transporturilor şi comerţului cu materiale de construcţii şi material lemnos.

Din cercetări a reieșit că bănuiţii, în perioada 2011-2012, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 22.000.000 de lei.

 

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. (sursa: politiaromana.ro)

Reamintim că tot în această dimineață, în Prahova au avut loc percheziții într-un alt dosar de evaziune fiscală, în care au fost folosite firme-fantomă (detalii AICI)

 

 

 

Publicitate - continuă să navighezi
teodal-logo-336x200.png
Continuă să citești