scena-pipi-psc.jpg

Camera video montată pe mașină de un cititor a surprins o scenă penibilă în parcarea mall-ului Ploiești Shopping City.

Aseară, un bărbat își făcea nevoile, asemenea unui maidanez, pe roata unui autoturism parcat la nici 100 de metri de complexul comercial dotat cu grupuri sanitare.

Cititorul a trimis filmarea de mai jos pe adresa redacției cu mesajul ”am crezut că le-am văzut pe toate, dar se pare că nu....”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO: Momentul când omul se transformă în maidanez la mall :)

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.