aboneaza-te la ziarul fara reclame

hoti-cosmetice-urlati.jpg

În urma perchezițiilor efectuate astăzi la mai mulți suspecți de furturi din firme din zona Urlați, polițiștii au confiscat câteva sute de produse cosmetice. VIDEO la finalul textului.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale - I.G.P.R. au efectuat 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cosmetice (flacoane de șampon de păr) și cantități de esențe de parfum utilizate în industria cosmetică, ce par a fi obținute în urma activității infracționale.

10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 150.000 de lei.

La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO

 


Administrație
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

La Prahova nu mai sunt bani pentru biserici

După ce anul trecut Consiliul Județean Prahova a alocat o sumă record, de 700.000 de lei, pentru executarea unor lucrări la bisericile din județ, în 2018 nu mai sunt fonduri pentru lăcașurile de...

Eveniment
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Școală mistuită de flăcări în București

Peste 100 de pompieri militari s-au luptat  să stingă incendiul izbucnit la o școală din sectorul 5 din Capitală. Nu au existat victime, însă focul a mistuit întreaga clădire. Focul s-a extins cu...