urmarire-campina-schimb-locuri.jpg

Un bărbat din Câmpina care avea permisul de conducere suspendat a pus la încercarea vigilența polițiștilor rutieri însă din păcate pentru el, s-a ales cu un dosar penal. 

Potrivit IJP Prahova, marți în jurul orei 17.30, polițiști din Câmpina au observat un bărbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce, urcând la volanul unui autovehicul și deplasându-se pe o stradă din municipiu.

Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului, somând conducătorul, cu ajutorul sistemelor luminoase și acustice ale autospecialei, să oprească. În momentul opririi, acesta ar fi făcut schimb de locuri cu celălalt ocupant al vehiculului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bănuielile polițiștilor s-au confirmat, în sensul că bărbatul care a condus efectiv vehiculul are suspendat acest drept, sens în care au întocmit dosar penal.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.