lovit-de-masina-urlati-copil.jpg

Un accident rutier soldat cu rănirea unui băiat în vârstă de 10 ani s-a produs miercuri în jurul orei 14.30 la Urlați. 

Potrivit IJP Prahova, victima nu ar fi suferit leziuni grave, însă va fi transportată la spital pentru investigații medicale. Din primele cercetări efectuate de polițiști, copilul accidentat de mașină nu era pe trecerea de pietoni. 

În cauză va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările oamenilor legii vor continua în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

O mașină s-a răsturnat pe DN 1, la Băicoi

Accident spectaculos, în această dimineață, pe DN 1, la Băicoi. În jurul orei 7:30, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat pe câmp. Acesta a fost rănit și...

Național
  • Luni, 17 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Interlopul Dasaev s-a predat Poliției - VIDEO

Interlopul Dasaev, principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbaliști americani de la Cuza Sport, s-a predat autorităților. El era căutat încă din noaptea de sâmbătă spre duminică,...