soferita-beata.jpg

Conform publicației locale bzb.ro, din Brașov, o șoferiță din Zărnești a ajuns în arestul poliției, după ce a fost prinsă conducând cu o alcoolemie de 2,1 la mie. Bonus: nici permis nu avea.

Chiar şi în cazul bărbaţilor se întâmplă foarte rar să fie surprinşi conducând şi având o alcoolemie de peste 1 la mie, însă o reprezentantă a sexului frumos conducea prin oraşul braşovean în timp ce avea o alcoolemie de peste 2 la mie, scriu jurnaliștii de la bzb.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În plus, şoferiţa de ocazie nu avea nici măcar permis de conducere. Şansa ei a fost că poliţiştii au oprit-o la timp şi au trimis-o direct în arestul IPJ, înainte ca aceasta să producă vreo nenorocire.

„Pe 04 decembrie, în jurul orei 04.00, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe strada Pompiliu Dan, din oraşul Zărneşti, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să posede permis de conducere. Conform raportului de analiză toxicologică, alcoolemia acesteia a fost de  2,1 mg/l alcool pur în sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Femeia de 30 de ani este cercetată penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

sursa bzb.ro