accident-intersectie-lupeni-democratiei-ilustratie.jpg

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în jurul orei 23.50 la intersecția străzilor Lupeni și Democrației din Ploiești. 

Potrivit IJP Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme. Cel mai probabil coliziunea a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză va fi deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Victima, o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu multiple traumatisme la picioare și abdomen.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...