surse-greva-tce-incheiata.jpg

După ce greva angajaților TCE a paralizat transportul în comun în Ploiești timp de mai bine de 30 de ore, surse din administrația locală au declarat pentru observatorulph.ro, că autobuzele vor reintra pe traseu joi dimineață începând cu ora 05.00. 

Vă reamintim că marți în jurul orei 16.40 angajații TCE au refuzat să mai lucreze, iar autobuzele nu au ieșit pe traseu din cauza situației financiare în care se află societatea. Marți în cadrul ședinței de consiliu local consilierii PSD, ALDE și PMP nu au votat proiectul de eșalonare a datoriei TCE în valoare 5.6 milioane de lei către Primăria Ploiești. 

Miercuri sute de reclamații au fost înregistrate la OPC Prahova cu privire la încetarea transportului în comun, iar directorul societății a precizat că peste 100 de șoferi vor intra în comisia de disciplină pe motiv că nu au asigurat 30% din transportul în comun.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg