bugetari-primarie-angajari-prahova-lista.jpg

73 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în instituțiile publice din Prahova. Cele mai multe dintre posturile scoase la concurs sunt pentru o perioadă nedeterminată. 

Primăria oraşului Comarnic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical principal, studii PL, din cadrul Compartimentului ”Cabinet medical școlar” din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Orașului Comarnic. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Măneciu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Serviciului financiar contabil – Compartiment taxe şi impozite. Condiții de participare disponibile AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Comunei Bărcănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Urbanism și Amenajarea Teritoriului. Condiții de participare disponibile AICI.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şef Birou – administrator patrimoniu, studii superioare la Pază Universitate. Condiții de participare disponibile AICI.

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent medical debutant de laborator. Condiții de participare disponibile AICI.

Primăria Comunei Poiana-Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă – Compartimentul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Transport Public. Condiții de participare disponibile AICI.

Lista locurilor de muncă și instituțiile publice care fac angajări poate fi consultată AICI.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg