aboneaza-te la ziarul fara reclame

ambulantier-atacat-de-caine.jpg

Șoferul unei ambulanțe din cadrul SAJ Prahova a fost transportat la Spitalul Județean după ce a fost mușcat de câinele unei femei care solicitase ajutorul medicilor. Ambulanțierul a încercat să-și protejeze colega, o asistentă, în momentul atacului animalului, dar a fost mușcat. 

Totul s-a întâmplat pe strada Negru Vodă din Ploiești în jurul orei 13.30. O femeie în vârstă de 65 de ani care suferă de diabet zaharat a solicitat ajutorul medicilor la domiciliu, însă a uitat că are câinele dezlegat. Animalul de talie mare s-a năpustit asupra echipajului medical, iar șoferul ambulanței, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost mușcat mâini și de picioare în încercarea de a-și proteja colega asistentă. 

Bărbatul a suferit și un traumatism cranio cerebral minor și multiple excoriații la nivelul feței. Potrivit primelor informații puse la dispoziție de SAJ, câinele nu era vaccinat.

Conducerea Serviciului de Ambulanță Prahova a sesizat poliția în acest caz. ”Este de neimaginat ceea ce s-a întâmplat. Este vorba de iresponsabilitate din partea proprietarului câinelui, care a fost lăsat liber deși a fost chemat un echipaj al Ambulanței”, a declarat Daniel Nicolae, director SAJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean pentru tratarea plăgilor și urmează apoi să fie transportat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean pentru administrarea vaccinului antirabic, urmând să se stabilească ulterior dacă rămâne sau nu internat.