aboneaza-te la ziarul fara reclame

delicte-silvice-acte-lemn.jpg

Patru persoane au fost amendate vineri în Prahova după ce au fost depistate de polițiști că transportă material lemnos fără a putea prezenta actele de proveniență.

În jurul orei 9, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina, în timp ce acționau pe D.J. 207 din satul Vistieru, comuna Șotrile, au depistat un localnic de 50 de ani, care transporta cu un atelaj hipo lemn de foc, fără documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, fiind predat Ocolului Silvic Câmpina.

În jurul orei 1230, în apropierea pădurii Dâmbu, polițiști din cadrul Poliției orașului Băicoi au depistat doi bărbați care transportau, cu atelaje hipo  material lemnos, pentru care nu deţineau documente legale de proveniență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale a acestora cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar materialul lemnos transportat a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Slănic.

În jurul orei 18, polițiști ai Secției Rurale nr. 8 Bălțești au oprit pentru control, în localitatea Surani, un atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate, au constat că în acesta era transportată cantitatea de 0,2 m3 material lemnos, fără documente de proveniență. Căruțașul a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Vălenii de Munte.  


Administrație
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

La Prahova nu mai sunt bani pentru biserici

După ce anul trecut Consiliul Județean Prahova a alocat o sumă record, de 700.000 de lei, pentru executarea unor lucrări la bisericile din județ, în 2018 nu mai sunt fonduri pentru lăcașurile de...

Eveniment
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Școală mistuită de flăcări în București

Peste 100 de pompieri militari s-au luptat  să stingă incendiul izbucnit la o școală din sectorul 5 din Capitală. Nu au existat victime, însă focul a mistuit întreaga clădire. Focul s-a extins cu...