inchisa-carol-davilla.jpg

Circulația rutieră pe strada Malu Roșu din Ploiești se desfășoară îngreunat din cauza unor lucrări la rețeaua apă. Pentru a facilita accesul la rețeaua de conducte a orașului, angajații Apa Nova au luat decizia închiderii circulației rutiere pe strada Carol Davila. 

Potrivit cititorilor observatorulph.ro, intervenția Apa Nova are loc în zona Ofelia, iar șoferii care au ghinionul să tranziteze zona vor sta blocați în trafic minute bune. 

Vă reamintim că în perioada 15-16 noiembrie intervine și la intersecția străzii Eroilor cu strada Căpitan Aviator Popescu Ciocănel, fapt ce va reduce în cartierele Rudului, Sud, Bariera București, Mimiu și Petrolului/Ghighiului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

lucrari-trafic-cosmar-ofelia5.jpg

lucrari-trafic-cosmar-ofelia4.jpg

lucrari-trafic-cosmar-ofelia3.jpg

lucrari-trafic-cosmar-ofelia2.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.