schelete-in-padure.jpg

Un bărbat care a plecat marți după amiază să caute ciuperci în pădurea din apropierea orașului Plopeni a tras o sperietură soră cu moartea după ce a văzut un schelet uman atârnat de creanga unui copac. 

Bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112 și la scurt timp la fața locului au ajuns criminaliștii și un echipaj de poliție. Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii, scheletul a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, cu teren accidentat și care pe timp de vară este acoperită de vegetație.

După ce frunzele copacilor au picat, iar lăstărișul s-a uscat scheletul a devenit vizibil. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă oamenii legii nu se pot pronunța dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar scheletul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.


Administrație
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Protest la sediul Electrica din Ploiesti

Comisia de Avizare a Adunărilor Publice din Ploiești a aprobat astăzi un protest al angajaților Electrica, între orele 17.00 - 19.00, la sediul societății. Federația Națională a Sindicatelor din...