Descoperire macabră în Pădurea Mărgineanca de lângă Plopeni

0
schelete-in-padure.jpg

schelete-in-padure.jpg

Un bărbat care a plecat marți după amiază să caute ciuperci în pădurea din apropierea orașului Plopeni a tras o sperietură soră cu moartea după ce a văzut un schelet uman atârnat de creanga unui copac. 

Bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112 și la scurt timp la fața locului au ajuns criminaliștii și un echipaj de poliție. Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii, scheletul a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, cu teren accidentat și care pe timp de vară este acoperită de vegetație.

După ce frunzele copacilor au picat, iar lăstărișul s-a uscat scheletul a devenit vizibil. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă oamenii legii nu se pot pronunța dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar scheletul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău