schelete-in-padure.jpg

Un bărbat care a plecat marți după amiază să caute ciuperci în pădurea din apropierea orașului Plopeni a tras o sperietură soră cu moartea după ce a văzut un schelet uman atârnat de creanga unui copac. 

Bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112 și la scurt timp la fața locului au ajuns criminaliștii și un echipaj de poliție. Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii, scheletul a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, cu teren accidentat și care pe timp de vară este acoperită de vegetație.

După ce frunzele copacilor au picat, iar lăstărișul s-a uscat scheletul a devenit vizibil. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă oamenii legii nu se pot pronunța dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar scheletul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Explozie la o școală din Mureș

O explozie a avut loc în miercuri dimineaţă la o şcoală din judeţul Mureş. Doi oameni au fost răniți, iar 70 de elevi şi 7 profesori au fost evacuaţi. Starea celor doi răniți este stabilă, spune Mariana...

Național
  • Joi, 13 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Două cutremure joi dimineață în Vrancea

Două cutremure au avut loc, joi dimineața, în zona seismică Vrancea, unul la o adâncime de 70 de kilometri și altul la o adâncime de doar 22 de kilometri, potrivit Institutului Național de...