actiuni-rutiere-pprahova.jpg

Polițiști ai Serviciului Rutier au acționat pe D.N.1B, pe raza orașului Mizil și a comunelor Gura Vadului, Fîntânele și Ceptura, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză, precum și a celor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor cu acest drept.

 

 Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.730 lei. Și polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat acțiuni similare în zona drumurilor județene, ocazii cu care au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.420 lei. Ca măsuri complementare, au reținut trei permise de conducere.

În intervalul 9 - 11, polițiști ai Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune rutieră și de ordine publică, prilej cu care au controlat 42 de autovehicule (14 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.250 lei. Ca măsuri complementare, au retras două certificate de înmatriculare auto. 

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...

Social
  • Marți, 16 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Percheziții la hoții de lemne din Prahova. VIDEO

Polițiștii prahoveni au desfășurat mai multe percheziții domiciliare la persoane bănuite că au tăiat ilegal lemne din pădure (video la finalul textului). Comunicatul IJP Prahova: La data de 12...