actiuni-rutiere-pprahova.jpg

Polițiști ai Serviciului Rutier au acționat pe D.N.1B, pe raza orașului Mizil și a comunelor Gura Vadului, Fîntânele și Ceptura, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză, precum și a celor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor cu acest drept.

 Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.730 lei. Și polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat acțiuni similare în zona drumurilor județene, ocazii cu care au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.420 lei. Ca măsuri complementare, au reținut trei permise de conducere.

În intervalul 9 - 11, polițiști ai Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune rutieră și de ordine publică, prilej cu care au controlat 42 de autovehicule (14 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.250 lei. Ca măsuri complementare, au retras două certificate de înmatriculare auto. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Se schimbă modalitatea de plată a amenzilor rutiere

Șoferii vor putea plăti în orice localitate din ţară amenda aplicată de agenții de poliție rutieră și nu în localitatea de domiciliu așa cum se întâmplă în prezent. Decizia intră în aplicare de la 1...