tulcea acc.jpg

Un tânăr de 16 ani, din Tulcea, a provocat un accident grav, în județul Tulcea, pe DN 22D, între localitatea Măcin şi Hanul Grecilor.

 

Șoferul de 16 ani a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Tulcea, după ce a ieşit cu maşina pe care o conducea în afara carosabilului, în autoturism aflându-se alţi doi tineri, de 16 şi 20 de ani, care au fost grav răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, citați de news.ro, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de marţi spre miercuri la un accident rutier petrecut pe DN 22D, între localitatea Măcin şi Hanul Grecilor, după ce un autoturism a ieşit de pe carosabil, la faţa locului deplasându-se o autospecială, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 

Prietenii șoferului au fost transportați la spital.

 

Polițiștii reamintesc părinților să nu lase la îndemâna minorilor cheile autovehiculelor, asta în cazul în care mașinile nu au fost furate de la alți proprietari. În ultimul an, s-a consemnat o creștere a numărului accidentelor provocate de minori aflați la volanul unor autovehicule, fie aparținând părinților, fie furate.

sursa news.ro

tulcea acc.jpg