tulcea acc.jpg

Un tânăr de 16 ani, din Tulcea, a provocat un accident grav, în județul Tulcea, pe DN 22D, între localitatea Măcin şi Hanul Grecilor.

Șoferul de 16 ani a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Tulcea, după ce a ieşit cu maşina pe care o conducea în afara carosabilului, în autoturism aflându-se alţi doi tineri, de 16 şi 20 de ani, care au fost grav răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, citați de news.ro, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de marţi spre miercuri la un accident rutier petrecut pe DN 22D, între localitatea Măcin şi Hanul Grecilor, după ce un autoturism a ieşit de pe carosabil, la faţa locului deplasându-se o autospecială, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prietenii șoferului au fost transportați la spital.

Polițiștii reamintesc părinților să nu lase la îndemâna minorilor cheile autovehiculelor, asta în cazul în care mașinile nu au fost furate de la alți proprietari. În ultimul an, s-a consemnat o creștere a numărului accidentelor provocate de minori aflați la volanul unor autovehicule, fie aparținând părinților, fie furate.

sursa news.ro

tulcea acc.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.