Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IMG_20171114_141619 (1).jpg

Nu ai cum să te superi pe proprietarul Smart-ului din imagine. Dacă nu ești atent îl poți trece cu vederea. Inițial crezusem că s-a deplasat o dungă de la trecerea de pietoni.

Am căutat în Codul Rutier despre parcarea neregulamentară și nu am găsit nimic despre fotolii carosate sau cărucioare cu rotile.

Pe această cale, îl informăm pe cel care ne-a trimis poza, că a fost răutăcios, pentru că ceea ce se vede nu este o parcare neregulamentară, ci o mutare de mobilier de colo-colo.

În altă ordine de idei, pe proprietarul Smart-ului, îl rugăm să și-l ia în geantă și să îl ducă în casă, pentru a nu le mai da ocazia cârcotașilor să îl pozeze prin oraș. Nouă chiar ne-a devenit simpatic. Ar mai fi o variantă la rastelul de biciclete de la Halele Centrale, dar am aflat că de acolo se cam fură, inclusiv rastelul...

IMG_20171114_141619 (1).jpg


Administrație
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Abia acum Ploieștiul are... bile

Aproximativ 300 de bile din ciment vor înlocui stâlpișorii care nu permit parcarea autoturismelor pe trotuar. Primele bile au fost amplasate pe strada Emile Zola și pe strada Sublocotenent Erou...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești