IMG_20171114_141619 (1).jpg

Nu ai cum să te superi pe proprietarul Smart-ului din imagine. Dacă nu ești atent îl poți trece cu vederea. Inițial crezusem că s-a deplasat o dungă de la trecerea de pietoni.

Am căutat în Codul Rutier despre parcarea neregulamentară și nu am găsit nimic despre fotolii carosate sau cărucioare cu rotile.

Pe această cale, îl informăm pe cel care ne-a trimis poza, că a fost răutăcios, pentru că ceea ce se vede nu este o parcare neregulamentară, ci o mutare de mobilier de colo-colo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În altă ordine de idei, pe proprietarul Smart-ului, îl rugăm să și-l ia în geantă și să îl ducă în casă, pentru a nu le mai da ocazia cârcotașilor să îl pozeze prin oraș. Nouă chiar ne-a devenit simpatic. Ar mai fi o variantă la rastelul de biciclete de la Halele Centrale, dar am aflat că de acolo se cam fură, inclusiv rastelul...

IMG_20171114_141619 (1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.