atacat-de-urs-in-curte.jpg

Un bărbat în vârstă de 91 de ani din Valea Doftanei a fost atacat marți în jurul orei 13.30 de un urs chiar în curtea locuinței. 

UPDATE: Bărbatul ar fi a fost atacat în zona Șețu. Acesta a mers pe un drum prin pădure ca să ajungă la o fâneață. La fața locului s-au deplasat și trei jandarmi. Bărbatul ar fi ripostat cu un topor când a fost atacat de urs, la fața locului găsindu-se o astfel de unealtă plină de sânge. Victima ar fi ajuns ulterior acasă, iar fiul acesteia a sunat la 112.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele informații puse la dispoziție de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, bărbatul prezintă multiple plăgi în regiunea abdominală și cea a femurului drept. Potrivit salvatorilor care au intervenit la fața locului, curtea bărbatului se află în imediata apropiere a pădurii. 

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a intervenit la fața locului cu o ambulanță de tip B2 (cu asistent) și ulterior cu o alta de tip C2 (cu medic). 

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și ulterior la secția de Boli Infecțioase a aceleiași unități medicale.