atacat-de-urs-in-curte.jpg

Un bărbat în vârstă de 91 de ani din Valea Doftanei a fost atacat marți în jurul orei 13.30 de un urs chiar în curtea locuinței. 

UPDATE: Bărbatul ar fi a fost atacat în zona Șețu. Acesta a mers pe un drum prin pădure ca să ajungă la o fâneață. La fața locului s-au deplasat și trei jandarmi. Bărbatul ar fi ripostat cu un topor când a fost atacat de urs, la fața locului găsindu-se o astfel de unealtă plină de sânge. Victima ar fi ajuns ulterior acasă, iar fiul acesteia a sunat la 112.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele informații puse la dispoziție de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, bărbatul prezintă multiple plăgi în regiunea abdominală și cea a femurului drept. Potrivit salvatorilor care au intervenit la fața locului, curtea bărbatului se află în imediata apropiere a pădurii. 

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a intervenit la fața locului cu o ambulanță de tip B2 (cu asistent) și ulterior cu o alta de tip C2 (cu medic). 

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și ulterior la secția de Boli Infecțioase a aceleiași unități medicale.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.