femeie-loviita-pe-trecere-bucov-dn1b.jpg

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți în jurul orei 11.00 pe DN1B la Bucov. Potrivit IJP Prahova, o femeie a fost lovită de un autoturism. 

Din primele cercetări efectuate, victima se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe o trecere de pietoni, moment în care a fost acroșată de un șofer neatent. Din fericire, persoana rănită nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol. 

La scurt timp de la producerea accidentului de la Bucov, o altă femeie a fost acroșată de un autoturism, de această dată în Ploiești, pe strada Ștefan Greceanu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima din Ploiești, a fost lovită de un autoturism al cărui șofer executa o manevră de mers cu spatele. Persoanei accidentată nu i-a fost pusă viața în pericol. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.