bani-gasiti-autobuz-ploiesti.jpg

Spiritul civic nu a dispărut la Ploiești. O femeie care a găsit o sumă de bani luni într-un autobuz al TCE de pe traseul 7 încearcă din răsputeri să de-a de urma persoanei care s-a ales cu o gaură destul de consistentă în buget. 

Banii au fost găsiți în partea din fața a autobuzului 7, când acesta se afla în zona spitalului Schuller de pe strada Rudului, în jurul orei 14.50-15.00. 

Chiar dacă femeia a întrebat în stânga și în dreapta, nimeni nu a revendicat banii. Nici șoferul autobuzului nu a putut să-i ofere prea multe informații, iar aceasta a decis să-i ia acasă și să anunțe Poliția. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit spuselor femeii, după modul în care arătau bancnotele, acestea ar aparține unei persoane care își calculează cu grijă veniturile, astfel încât să-i ajungă de la lună la lună. Persoanele care pot oferi informații suplimentare sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Vă reamintim că luna la Ploiești alte două persoane au găsit pe stradă portofele cu sume importante de bani, însă fără documente de identitate. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 13 Noiembrie 2018
  • De Marius Nica

Când se aprind beculețele de sărbători la Ploiești

Centenarul ”strică” tradiția aprinderii iluminatului ornamental de sărbători, la Ploiești. Spre deosebire de anii trecuți, când ”beculețele” se aprindeau pe 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae,...