bani-gasiti-autobuz-ploiesti.jpg

Spiritul civic nu a dispărut la Ploiești. O femeie care a găsit o sumă de bani luni într-un autobuz al TCE de pe traseul 7 încearcă din răsputeri să de-a de urma persoanei care s-a ales cu o gaură destul de consistentă în buget. 

Banii au fost găsiți în partea din fața a autobuzului 7, când acesta se afla în zona spitalului Schuller de pe strada Rudului, în jurul orei 14.50-15.00. 

Chiar dacă femeia a întrebat în stânga și în dreapta, nimeni nu a revendicat banii. Nici șoferul autobuzului nu a putut să-i ofere prea multe informații, iar aceasta a decis să-i ia acasă și să anunțe Poliția. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit spuselor femeii, după modul în care arătau bancnotele, acestea ar aparține unei persoane care își calculează cu grijă veniturile, astfel încât să-i ajungă de la lună la lună. Persoanele care pot oferi informații suplimentare sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Vă reamintim că luna la Ploiești alte două persoane au găsit pe stradă portofele cu sume importante de bani, însă fără documente de identitate. 


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...