razie-weekemd-ph-200.jpeg

În weekendul care tocmai a trecut polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona drumurilor județene, îndeosebi a abaterilor comise de pietoni.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 48.620 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute patru permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, polițiști ai Biroului Rutier Ploiești au acționat pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză.  

Au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale (44 pentru viteză excesivă), în valoare totală de 15.860 lei. A fost reținut un permis și retras un certificat de înmatriculare.

Sâmbătă, la nivelul Poliției orașului Breaza a fost organizată o acțiune rutieră și de silvicultură, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 8.330 lei. De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune de evaziune fiscală. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.