elev-umilit-cuza.jpg

Conducerea Colegiului Cuza din Ploiești încearcă să minimalizeze incidentul produs vinerea trecută, când doi elevi au fost tunși de profesoara de matematică Magda Vasile, care le este și diriginte, pentru că aveau părul prea mare. Unul dintre elevi a reacționat, spunând că s-a simțit umilit de profesor în fața colegilor.

Atât conducerea colegiului, cât și profesorul respectiv au declarat că a fost vorba doar de o glumă, e adevărat nesărată și nu de un gest de umilire a elevilor.

Aseară, după emisiunea ”Generația lui John”  de la Prahova TV, realizatorul John Cristea a primit un mesaj de la unul dintre cei doi elevi tunși de diriginte în fața clasei, în care mărturisește că s-a simțit umilit (vezi la finalul textului mesajul complet).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat încă de vineri un punct de vedere conducerii colegiului, directorul adjunct menționând că este necesară întrunirea comisiei de disciplină.

Și conducerea Inspectoratului Școlar Prahova a demarat o anchetă internă cu ale cărei concluzii și măsuri vom reveni.

FOTO: Elevul tuns de diriginte s-a simțit umilit (sursa Facebook/Generația lui John)

 

23519377_1577672395626447_2259038502848614537_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...