Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

elev-umilit-cuza.jpg

Conducerea Colegiului Cuza din Ploiești încearcă să minimalizeze incidentul produs vinerea trecută, când doi elevi au fost tunși de profesoara de matematică Magda Vasile, care le este și diriginte, pentru că aveau părul prea mare. Unul dintre elevi a reacționat, spunând că s-a simțit umilit de profesor în fața colegilor.

Atât conducerea colegiului, cât și profesorul respectiv au declarat că a fost vorba doar de o glumă, e adevărat nesărată și nu de un gest de umilire a elevilor.

Aseară, după emisiunea ”Generația lui John”  de la Prahova TV, realizatorul John Cristea a primit un mesaj de la unul dintre cei doi elevi tunși de diriginte în fața clasei, în care mărturisește că s-a simțit umilit (vezi la finalul textului mesajul complet).

Observatorulph.ro a solicitat încă de vineri un punct de vedere conducerii colegiului, directorul adjunct menționând că este necesară întrunirea comisiei de disciplină.

Și conducerea Inspectoratului Școlar Prahova a demarat o anchetă internă cu ale cărei concluzii și măsuri vom reveni.

FOTO: Elevul tuns de diriginte s-a simțit umilit (sursa Facebook/Generația lui John)

 

23519377_1577672395626447_2259038502848614537_n.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești