elev-umilit-cuza.jpg

Conducerea Colegiului Cuza din Ploiești încearcă să minimalizeze incidentul produs vinerea trecută, când doi elevi au fost tunși de profesoara de matematică Magda Vasile, care le este și diriginte, pentru că aveau părul prea mare. Unul dintre elevi a reacționat, spunând că s-a simțit umilit de profesor în fața colegilor.

Atât conducerea colegiului, cât și profesorul respectiv au declarat că a fost vorba doar de o glumă, e adevărat nesărată și nu de un gest de umilire a elevilor.

Aseară, după emisiunea ”Generația lui John”  de la Prahova TV, realizatorul John Cristea a primit un mesaj de la unul dintre cei doi elevi tunși de diriginte în fața clasei, în care mărturisește că s-a simțit umilit (vezi la finalul textului mesajul complet).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat încă de vineri un punct de vedere conducerii colegiului, directorul adjunct menționând că este necesară întrunirea comisiei de disciplină.

Și conducerea Inspectoratului Școlar Prahova a demarat o anchetă internă cu ale cărei concluzii și măsuri vom reveni.

FOTO: Elevul tuns de diriginte s-a simțit umilit (sursa Facebook/Generația lui John)

 

23519377_1577672395626447_2259038502848614537_n.jpg


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...