politia-noaptea-alergat-tineri.jpg

Doi tineri din Prahova se ”bucură” la 20 de ani de primul control judiciar în care au fost plasați de procurori după ce au furat două boxe portabile.

Vineri polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de un agent de securitate despre declanșarea alarmei antiefracție dintr-un magazin din oraș. 

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat agenții de siguranță publică, care au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras două boxe audio portabile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au depistat în scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei (doi tineri de 20 de ani, unul din comuna Dumbrăvești, cel de-al doilea din comuna Vărbilău), care ar fi încercat să fugă cu cele două boxe sustrase pe linia de cale ferată din apropierea stației C.F.R. Vălenii de Munte.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în prezent cei doi aflându-se sub control judiciar.  


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.