Pesedi%C8%99tii+continu%C4%83+s%C4%83-l+atace+pe+ambasadorul+american+Hans+Klemm.+Dragnea%3A+Urmeaz%C4%83+s%C4%83+ni+se+interzic%C4%83+dreptul+de+a+g%C3%A2ndi+_637786.jpg

În foarte scurt timp de la ieșirea din DNA, Liviu Dragnea a ajuns la biroul său de la Camera Deputaților. Imediat a fost vizitat de ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Liviu Dragnea a fost citat, luni, la DNA. La sediul DNA au fost prezenți mai mulți susținători ai lui Dragnea, inclusiv membri ai PSD și miniștri din Guvernul Tudose.

Nu au lipsit nici oameni care sunt împotriva liderului PSD, de aceea la fața locului a fost instalat un dispozitiv de jandarmi. Dragnea este suspectat de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene în timpul în care se afla la șefia CJ Teleorman.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fără a avea pretenții de teoria conspirației, o pură și nevinovată speculație ar putea suna cam așa: ”Dacă nu intervine unchiul Sam, înclin stegul către tătuca de la Est.”


Eveniment
  • Joi, 12 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ceremonie de predare-primire la DNA, joi, ora 11

Noul procuror-şef interimar al DNA, Anca Jurma, va primi oficial mandatul, astăzi, la ora 11.00, la sediul DNA. Anunţul a fost făcut joi dimineaţă de către procurorul general Augustin Lazăr, fiind...