Pesedi%C8%99tii+continu%C4%83+s%C4%83-l+atace+pe+ambasadorul+american+Hans+Klemm.+Dragnea%3A+Urmeaz%C4%83+s%C4%83+ni+se+interzic%C4%83+dreptul+de+a+g%C3%A2ndi+_637786.jpg

În foarte scurt timp de la ieșirea din DNA, Liviu Dragnea a ajuns la biroul său de la Camera Deputaților. Imediat a fost vizitat de ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Liviu Dragnea a fost citat, luni, la DNA. La sediul DNA au fost prezenți mai mulți susținători ai lui Dragnea, inclusiv membri ai PSD și miniștri din Guvernul Tudose.

Nu au lipsit nici oameni care sunt împotriva liderului PSD, de aceea la fața locului a fost instalat un dispozitiv de jandarmi. Dragnea este suspectat de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene în timpul în care se afla la șefia CJ Teleorman.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fără a avea pretenții de teoria conspirației, o pură și nevinovată speculație ar putea suna cam așa: ”Dacă nu intervine unchiul Sam, înclin stegul către tătuca de la Est.”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.