tanar-spanzurat-pacureti-matita.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

Apelul la 112 a fost înregistrat duminică după-amiază, în jurul orei 15.30. O persoană a anunțat că un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat în satul Matița, comuna Păcureți.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. Medicii de la SAJ Prahova nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

Separat, în cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care a fost motivul care l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...

Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...