tanar-spanzurat-pacureti-matita.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

Apelul la 112 a fost înregistrat duminică după-amiază, în jurul orei 15.30. O persoană a anunțat că un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat în satul Matița, comuna Păcureți.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. Medicii de la SAJ Prahova nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

Separat, în cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care a fost motivul care l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.