tanar-spanzurat-pacureti-matita.jpg

O persoană a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

 

Apelul la 112 a fost înregistrat duminică după-amiază, în jurul orei 15.30. O persoană a anunțat că un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat în satul Matița, comuna Păcureți.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. Medicii de la SAJ Prahova nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

 

Separat, în cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care a fost motivul care l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

 

Politic
  • Marți, 20 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Ploieștenii, prizonieri într-un oraș poluat

Campania derulată de USR - filiala Prahova, împotriva poluării din județ, și în special din zona Ploiești, a ajuns, zilele acestea, la punctul dezbaterii publice la care organizatorii au dorit să se...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești