Mai mulţi ploieşteni şi câmpineni au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare, în urma consumării de prăjituri şi torturi de la lanţul de cofetării Delice. Autoritatea de Sănătate Publică Prahova a efectuat mai multe controale pentru a identifica sursa îmbolnăvirilor şi a dispus închiderea cofetăriilor din motive de siguranţă alimentară. Surse din DSP au declarat pentru observatorulph.ro că cel mai probabil toxiinfecţiile alimentare au fost cauzate de un lot de frişcă vegetală sau de praful de ouă folosite la prepararea dulciurilor. Astfel, clienţii care au dat comenzi pentru torturi, cu ocazia Sfinţilor Constantin şi Elena, s-au trezit astăzi fără dulciurile pentru care plătiseră deja avansul. “Am ajuns la cofetărie la ora 13, când mi-au spus să vin să ridic tortul pentru mama mea. Am găsit uşile încuiate, fără nicio explicaţie. Sper să îmi recuperez avansul” a povestit Gheorghe Manea, unul dintre clienţii nemulţumiţi. Vom reveni cu detalii asupra acestui caz.
- Publicitate -
Cofetăriile Delice, închise de inspectorii DSP / Toxiinfecţii alimentare de la prăjituri şi torturi EXCLUSIV
Sondaj Observatorul Prahovean
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.
Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -