barbat-atacat-urs-filipestii-padure.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, la Filipeștii de Pădure. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost atacat de un urs, iar animalul sălbatic i-a provocat mai multe răni, inclusiv o plagă în regiunea genitală.

Norocul omului a fost că imediat după ce a fost atacat de urs o persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul prezenta multiple excoriații, dar și o plagă mușcată de urs în regiunea genitală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima a fost transportată mai întâi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Aici a fost examinat, iar plaga din regiunea genitală a fost cusută.

Pacientul a fost transferat apoi la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, unde a fost supus unui tratament specific în astfel de situații și, unde, a rămas internat timp de trei zile.

Ulterior, bărbatul a fost trimis la Urologie, la Secția Boldescu, pentru consult și tratament de specialitate.

Din fericire, bărbatul nu a suferit răni grave și este acum în afara oricărui pericol.


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...