barbat-atacat-urs-filipestii-padure.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, la Filipeștii de Pădure. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost atacat de un urs, iar animalul sălbatic i-a provocat mai multe răni, inclusiv o plagă în regiunea genitală.

Norocul omului a fost că imediat după ce a fost atacat de urs o persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul prezenta multiple excoriații, dar și o plagă mușcată de urs în regiunea genitală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima a fost transportată mai întâi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Aici a fost examinat, iar plaga din regiunea genitală a fost cusută.

Pacientul a fost transferat apoi la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, unde a fost supus unui tratament specific în astfel de situații și, unde, a rămas internat timp de trei zile.

Ulterior, bărbatul a fost trimis la Urologie, la Secția Boldescu, pentru consult și tratament de specialitate.

Din fericire, bărbatul nu a suferit răni grave și este acum în afara oricărui pericol.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.