accindent-azuga-trafic-greu.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs pe DN1 în jurul orei 09.55 la Azuga. Traficul rutier se desfășoară îngreunat. 

UPDATE: Circulația a fost reluată în condiții normale.

UPDATE ora 10.30: Victimele accidentului sunt un bărbat în vârstă de 64 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism abdominal și o femeie de aproximativ 60 de ani care a suferit un traumatism abdominal. Persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Sinaia

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE ora 10.10: Potrivit ISU Prahova, duba implicată în accident era încărcată cu hârtie igienică. Două persoane de naționalitate israeliană ar fi fost rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

Știre inițială

Din primele informații puse la dispoziție de autorități, în coliziune au fost implicate două autoturisme și un microbuz de marfă. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, în urma impactului o singură persoană a fost rănită, fiind prinsă în fiarele contorsionate. Din fericire victima este conștientă. 

Alte patru persoane, ocupanți ai celor trei autovehicule au suferit leziuni ușoare, neimpunându-se transportarea acestora la spital. 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Brașov-Ploiești. Polițiștii au demarat o anchetă o cu privire la modul în care s-a produs evenimentul, urmând să stabilească circumstanțele și împrejurările în care s-a produs. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1 și DJ 145, în Prahova

În această dimineață, două accidente s-au produs aproape simultan pe DN 1, la Azuga, respectiv pe DJ 145, la Măgureni. Din primele informații, la Azuga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la ieșirea din Ploiești

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri seară în jurul orei 21.40 la ieșirea din Ploiești, pe DN1, în zona KM6.  Potrivit IJP Prahova, în coliziune au...