Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accindent-azuga-trafic-greu.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs pe DN1 în jurul orei 09.55 la Azuga. Traficul rutier se desfășoară îngreunat. 

UPDATE: Circulația a fost reluată în condiții normale.

UPDATE ora 10.30: Victimele accidentului sunt un bărbat în vârstă de 64 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism abdominal și o femeie de aproximativ 60 de ani care a suferit un traumatism abdominal. Persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Sinaia

UPDATE ora 10.10: Potrivit ISU Prahova, duba implicată în accident era încărcată cu hârtie igienică. Două persoane de naționalitate israeliană ar fi fost rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

Știre inițială

Din primele informații puse la dispoziție de autorități, în coliziune au fost implicate două autoturisme și un microbuz de marfă. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, în urma impactului o singură persoană a fost rănită, fiind prinsă în fiarele contorsionate. Din fericire victima este conștientă. 

Alte patru persoane, ocupanți ai celor trei autovehicule au suferit leziuni ușoare, neimpunându-se transportarea acestora la spital. 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Brașov-Ploiești. Polițiștii au demarat o anchetă o cu privire la modul în care s-a produs evenimentul, urmând să stabilească circumstanțele și împrejurările în care s-a produs. 


Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

PSD își face imagine cu paturi de spital - FOTO

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat...

Auto-moto
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1B, la Loloiasca. O persoană rănită

Un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 17.30 pe DN1B în localitatea Loloiasca.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii o persoana a fost rănită....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești