accindent-azuga-trafic-greu.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs pe DN1 în jurul orei 09.55 la Azuga. Traficul rutier se desfășoară îngreunat. 

 

UPDATE: Circulația a fost reluată în condiții normale.

UPDATE ora 10.30: Victimele accidentului sunt un bărbat în vârstă de 64 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism abdominal și o femeie de aproximativ 60 de ani care a suferit un traumatism abdominal. Persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Sinaia

UPDATE ora 10.10: Potrivit ISU Prahova, duba implicată în accident era încărcată cu hârtie igienică. Două persoane de naționalitate israeliană ar fi fost rănite, fiind evaluate medical la fața locului.

 

Știre inițială

Din primele informații puse la dispoziție de autorități, în coliziune au fost implicate două autoturisme și un microbuz de marfă. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, în urma impactului o singură persoană a fost rănită, fiind prinsă în fiarele contorsionate. Din fericire victima este conștientă. 

Alte patru persoane, ocupanți ai celor trei autovehicule au suferit leziuni ușoare, neimpunându-se transportarea acestora la spital. 

 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Brașov-Ploiești. Polițiștii au demarat o anchetă o cu privire la modul în care s-a produs evenimentul, urmând să stabilească circumstanțele și împrejurările în care s-a produs. 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Strejnicu. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08.30 în satul Strejnicu.  Potrivit IJP Prahova accidentul s-a produs în zona bisericii din...