Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

Luni după amiază un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital s-a produs pe DN1, în zona localității Nistorești. Impactul a fost unul violent bucăți din cele două autovehicule fiind împrăștiate pe o distanță de aproximativ 10 metri de la locul impactului. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. Trebuie precizat că la ora producerii accidentului carosabilul era ud. În eveniment a fost implicată o dubă încărcată cu lemne.

Misiunea de stabilire a șoferului vinovat de producerea accidentului este una dificilă însă deoarece în urma impactului mașinile au fost avariate serios, iar autoturismul a fost răsucit. Vezi mai jos imagini de la fața locului puse la dispoziție de ISU Prahova:

accident-nistoresti-dn1-trafic7.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic6.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic5.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic4.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic3.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic2.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg


Auto-moto
  • Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Autocar implicat într-un accident pe DN1A, la Cheia

Un accident rutier în care a fost implicat un autocar și un autoturism s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08,20, pe DN1A, la Cheia. Din fericire coliziunea nu s-a soldat cu victime Potrivit IJP...

Auto-moto
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1B, la Loloiasca. O persoană rănită

Un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 17.30 pe DN1B în localitatea Loloiasca.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii o persoana a fost rănită....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești