accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

Luni după amiază un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital s-a produs pe DN1, în zona localității Nistorești. Impactul a fost unul violent bucăți din cele două autovehicule fiind împrăștiate pe o distanță de aproximativ 10 metri de la locul impactului. 

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. Trebuie precizat că la ora producerii accidentului carosabilul era ud. În eveniment a fost implicată o dubă încărcată cu lemne.

Misiunea de stabilire a șoferului vinovat de producerea accidentului este una dificilă însă deoarece în urma impactului mașinile au fost avariate serios, iar autoturismul a fost răsucit. Vezi mai jos imagini de la fața locului puse la dispoziție de ISU Prahova:

accident-nistoresti-dn1-trafic7.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic6.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic5.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic4.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic3.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic2.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

 

Eveniment
  • Duminică, 19 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Sinaia. O persoană rănită

Un accident rutier au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 18.30 pe DN1, la Sinaia.  Potrivit primelor informații oferite de Poliție, în urma coliziunii o persoană a fost rănită...