accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

Luni după amiază un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital s-a produs pe DN1, în zona localității Nistorești. Impactul a fost unul violent bucăți din cele două autovehicule fiind împrăștiate pe o distanță de aproximativ 10 metri de la locul impactului. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. Trebuie precizat că la ora producerii accidentului carosabilul era ud. În eveniment a fost implicată o dubă încărcată cu lemne.

Misiunea de stabilire a șoferului vinovat de producerea accidentului este una dificilă însă deoarece în urma impactului mașinile au fost avariate serios, iar autoturismul a fost răsucit. Vezi mai jos imagini de la fața locului puse la dispoziție de ISU Prahova:

accident-nistoresti-dn1-trafic7.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic6.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic5.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic4.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic3.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic2.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

UPDATE-O mașină a luat foc în trafic la Câmpina

Un incendiu puternic a izbucnit la un autoturism miercuri în jurul orei 13.40 pe Bulevardul Carol din Câmpina. Potrivit primelor informații nu sunt victime.  UPDATE ora 13.48: În mașină se aflau două...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Transport agabaritic în Prahova

În perioada 15.10.2018 – 19.10.2018 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta: Constanța Poarta 7 – Autostrada A4 – DN 3 – DN 22C – Medgidia – DJ 224 – DN 2A – Hârșova – DN 2A – Urziceni – DN 2 – Buzău...

Auto-moto
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Restricții de circulație în Breaza

În perioada 12 – 14.10.2018, în Breaza, se va desfăşura “Târgul Tradiţional de Toamnă”, interval în care se instituie restricții pe DJ 101R. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 21.00, circulația rutieră...