accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

Luni după amiază un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital s-a produs pe DN1, în zona localității Nistorești. Impactul a fost unul violent bucăți din cele două autovehicule fiind împrăștiate pe o distanță de aproximativ 10 metri de la locul impactului. 

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. Trebuie precizat că la ora producerii accidentului carosabilul era ud. În eveniment a fost implicată o dubă încărcată cu lemne.

Misiunea de stabilire a șoferului vinovat de producerea accidentului este una dificilă însă deoarece în urma impactului mașinile au fost avariate serios, iar autoturismul a fost răsucit. Vezi mai jos imagini de la fața locului puse la dispoziție de ISU Prahova:

accident-nistoresti-dn1-trafic7.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic6.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic5.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic4.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic3.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic2.jpg

accident-nistoresti-dn1-trafic1.jpg

 

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de ceață în Prahova

După perioada de ploi, lapoviță și ninsori, Prahova se află sub cod galben de ceață, potrivit meteorologilor, care au emis o atenționare valabilă până la ora 11.00. Ceața, spun meteorologii, determină...

Eveniment
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Strejnicu. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08.30 în satul Strejnicu.  Potrivit IJP Prahova accidentul s-a produs în zona bisericii din...