beat-masina-parcata.jpg

După ce joi dimineață, un șofer care consumase băuturi alcoolice a intrat cu mașina în sensul giratoriu de la intrarea în Plopeni și a rămas suspendat, în seara aceleiași zilei, un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a urcat băut la volanul autoturismului, tot în Plopeni. Cu alcoolemie destul de mare acesta nu a putut ține mașina pe drum și a intrat într-un autoturism parcat regulamentar.

Potrivit IPJ Prahova, un șofer aflat sub influența alcoolului a fost depistat de polițiștii din Plopeni. Acesta, în vârstă de 63 de ani, a avariat o mașină care se afla parcată regulamentar.

Etilotestul a indicat 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat ulterior la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Și aici, a fost întocmit dosar penal.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.