cofraje-mort.jpg

Un tragic accident s-a produs joi seara în jurul orei 18.30 în satul Negoiești din comuna Brazi. Un bărbat în vârstă de 36 de ani care efectua lucrări de construcții în curtea unei societăți comerciale a fost prins între două cofraje de beton, suferind leziuni grave.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță dotată cu terapie intensivă mobilă, însă din păcate tânărul suferise un traumatism abdominal grav tânărul suferise un traumatism abdominal grav și se afla în stare de inconștiență. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a răspuns și a fost transportată intubată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu o ambulanță SMURD. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate însă, în jurul orei 22.00 medicii de la Județean au constat decesul tânărului. 

Polițiștii alături de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror, moartea bărbatului fiind încadrată drept accident de muncă. Potrivit surselor noastre, totul s-a întâmplat în curtea societății Ferrobeton România


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.