cofraje-mort.jpg

Un tragic accident s-a produs joi seara în jurul orei 18.30 în satul Negoiești din comuna Brazi. Un bărbat în vârstă de 36 de ani care efectua lucrări de construcții în curtea unei societăți comerciale a fost prins între două cofraje de beton, suferind leziuni grave.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță dotată cu terapie intensivă mobilă, însă din păcate tânărul suferise un traumatism abdominal grav tânărul suferise un traumatism abdominal grav și se afla în stare de inconștiență. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a răspuns și a fost transportată intubată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu o ambulanță SMURD. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate însă, în jurul orei 22.00 medicii de la Județean au constat decesul tânărului. 

Polițiștii alături de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror, moartea bărbatului fiind încadrată drept accident de muncă. Potrivit surselor noastre, totul s-a întâmplat în curtea societății Ferrobeton România


Monden
  • Marți, 12 Iunie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Doliu în muzica populară românească

O mare doamnă a muzicii populare s-a stins din viaţă luni seară. Este vorba de Maria Butaciu, care era internată în stare gravă de mai multe zile la Spitalul Floreasca din Capitală.  Maria Butaciu...