sofer-agresiv-lloiesti.jpg

Vineri dimineață pe Șoseaua Nordului din Ploiești, în zona Meștesugăresc un șofer în vârstă de 40 de ani a intrat în stația de tramvai de pe sensul de mers Vest-Găgeni, în jurul orei 06.50. Un echipaj de poliție a fost solicitat la fața locului, însă conducătorul autoturismului marca Volskwagen a devenit recalcitrant, agresând verbal oamenii legii.

Șoferul recalcitrant a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar polițiștii de la fața locului s-au văzut nevoiți să solicite sprijinul colegilor de la Secția 2. Pentru că manifesta un comportament violent și refuza cooperarea, acesta a fost încătușat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Potrivit surselor noastre, șoferul emana halenă alcoolică. Ajuns la Județean, bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv atât la adresa polițiștilor cât și la adresa cadrelor medicale, refuzând analizele. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice și i-au aplicat bărbatului o sancțiune în valoare de 2000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice (legea 61/1991).

În urma sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, procurorul de caz a opinat favorabil reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca polițiștii Biroului Rutier Ploiești să procedeze în consecință. Cercetările continuă.

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Ultimele vești din tabăra Petrolului Ploiești

Petrolul s-a despărțit de jucătorii Cristian Danci (30 ani) şi Antonio Cruceru (22 ani), cei care şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Antonio Cruceru a bifat 12...