sofer-agresiv-lloiesti.jpg

Vineri dimineață pe Șoseaua Nordului din Ploiești, în zona Meștesugăresc un șofer în vârstă de 40 de ani a intrat în stația de tramvai de pe sensul de mers Vest-Găgeni, în jurul orei 06.50. Un echipaj de poliție a fost solicitat la fața locului, însă conducătorul autoturismului marca Volskwagen a devenit recalcitrant, agresând verbal oamenii legii.

Șoferul recalcitrant a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar polițiștii de la fața locului s-au văzut nevoiți să solicite sprijinul colegilor de la Secția 2. Pentru că manifesta un comportament violent și refuza cooperarea, acesta a fost încătușat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Potrivit surselor noastre, șoferul emana halenă alcoolică. Ajuns la Județean, bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv atât la adresa polițiștilor cât și la adresa cadrelor medicale, refuzând analizele. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice și i-au aplicat bărbatului o sancțiune în valoare de 2000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice (legea 61/1991).

În urma sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, procurorul de caz a opinat favorabil reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca polițiștii Biroului Rutier Ploiești să procedeze în consecință. Cercetările continuă.

foto caracter ilustrativ


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...

Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...