sofer-agresiv-lloiesti.jpg

Vineri dimineață pe Șoseaua Nordului din Ploiești, în zona Meștesugăresc un șofer în vârstă de 40 de ani a intrat în stația de tramvai de pe sensul de mers Vest-Găgeni, în jurul orei 06.50. Un echipaj de poliție a fost solicitat la fața locului, însă conducătorul autoturismului marca Volskwagen a devenit recalcitrant, agresând verbal oamenii legii.

 

Șoferul recalcitrant a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar polițiștii de la fața locului s-au văzut nevoiți să solicite sprijinul colegilor de la Secția 2. Pentru că manifesta un comportament violent și refuza cooperarea, acesta a fost încătușat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Potrivit surselor noastre, șoferul emana halenă alcoolică. Ajuns la Județean, bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv atât la adresa polițiștilor cât și la adresa cadrelor medicale, refuzând analizele. 

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice și i-au aplicat bărbatului o sancțiune în valoare de 2000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice (legea 61/1991).

 

În urma sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, procurorul de caz a opinat favorabil reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca polițiștii Biroului Rutier Ploiești să procedeze în consecință. Cercetările continuă.

foto caracter ilustrativ

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești