razie-radu-de-la-afumati.jpg

Polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au desfășurat o acțiune, în zona de nord a municipiului (cartierele Cameliei și Radu de la Afumați), pe linie rutieră, de ordine publică și investigații criminale. În dispozitiv au fost angrenați 47 de polițiști din cele 4 secții din municipiu, precum și 10 jandarmi.

Au fost verificate 33 de societăți comerciale și au fost controlate 44 de autovehicule. Totodată, polițiștii au controlat nouă agenții de pariuri și au verificat modul în care își desfășurau activitatea șapte agenți de securitate.

De asemenea, au verificat șapte persoane față de care instanța a dispus măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.080 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au identificat persoanele bănuite în două cauze penale privind sustragerea a două biciclete de pe scara unui bloc de pe strada Cătinei din municipiu. Din cercetări, a rezultat faptul că aceștia sunt doi minori, unul de 11 ani, cel de-al doilea de 10 ani.

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate, în cauză fiind sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova. 

foto caracter ilustrativ