razie-radu-de-la-afumati.jpg

Polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au desfășurat o acțiune, în zona de nord a municipiului (cartierele Cameliei și Radu de la Afumați), pe linie rutieră, de ordine publică și investigații criminale. În dispozitiv au fost angrenați 47 de polițiști din cele 4 secții din municipiu, precum și 10 jandarmi.

Au fost verificate 33 de societăți comerciale și au fost controlate 44 de autovehicule. Totodată, polițiștii au controlat nouă agenții de pariuri și au verificat modul în care își desfășurau activitatea șapte agenți de securitate.

De asemenea, au verificat șapte persoane față de care instanța a dispus măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.080 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au identificat persoanele bănuite în două cauze penale privind sustragerea a două biciclete de pe scara unui bloc de pe strada Cătinei din municipiu. Din cercetări, a rezultat faptul că aceștia sunt doi minori, unul de 11 ani, cel de-al doilea de 10 ani.

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate, în cauză fiind sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova. 

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Se schimbă modalitatea de plată a amenzilor rutiere

Șoferii vor putea plăti în orice localitate din ţară amenda aplicată de agenții de poliție rutieră și nu în localitatea de domiciliu așa cum se întâmplă în prezent. Decizia intră în aplicare de la 1...