razie-radu-de-la-afumati.jpg

Polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au desfășurat o acțiune, în zona de nord a municipiului (cartierele Cameliei și Radu de la Afumați), pe linie rutieră, de ordine publică și investigații criminale. În dispozitiv au fost angrenați 47 de polițiști din cele 4 secții din municipiu, precum și 10 jandarmi.

 

Au fost verificate 33 de societăți comerciale și au fost controlate 44 de autovehicule. Totodată, polițiștii au controlat nouă agenții de pariuri și au verificat modul în care își desfășurau activitatea șapte agenți de securitate.

De asemenea, au verificat șapte persoane față de care instanța a dispus măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.080 lei.

Polițiștii au identificat persoanele bănuite în două cauze penale privind sustragerea a două biciclete de pe scara unui bloc de pe strada Cătinei din municipiu. Din cercetări, a rezultat faptul că aceștia sunt doi minori, unul de 11 ani, cel de-al doilea de 10 ani.

 

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate, în cauză fiind sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova. 

foto caracter ilustrativ

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...

Național
  • Miercuri, 17 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cluj-Napoca ar putea avea metrou în 10 ani

Primăria din Cluj-Napoca a alocat primii bani pentru viitorul metrou din oraş. Deocamdată, 3 milioane de lei vor fi cheltuiţi cu studiul de fezabilitate. Transportul în comun subteran ar putea...