portofel-cubani-vest.jpg

Un portofel în care se află o sumă consistentă de bani a fost găsit miercuri după amiază în zona de Vest a Ploieștiului de către o femeie. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta l-a predat Poliției. 

Este al doilea caz înregistrat în această săptămână în municipiului Ploiești de care a fost găsit un portofel cu bani, dar fără acte și predat oamenilor legii. Vă reamintim marți, un al ploieștean cu spirit civic a predat polițiștilor un portofel cu bani găsit pe stradă.

Potrivit IPJ Prahova ”miercuri, 18 octombrie, dispeceratul Secției nr. 3 din cadrul Poliției Municipiului Ploiești a fost sesizat de către o persoană despre faptul că a găsit un portofel.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că acesta nu conținea acte sau documente care să poată duce la identificarea proprietarului, însă, în interiorul lui se afla o sumă de bani.

Cel care a pierdut bunul respectiv este rugat să se adreseze Secției de Poliție nr.3, la numărul de telefon 0244.586.694, sau să se deplaseze personal la sediul din municipiul Ploiești, Strada Minerva, nr. 4.

De asemenea persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea proprietarului, sunt rugate să informeze poliția, utilizând datele de contact menționate mai sus.”