accident-caruta-dn1a.jpg

Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o căruță s-a produs joi în jurul orei 17.00 pe DN1A, între localitățile Zalhana și Stăncești, informează ISU Prahova. 

 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul s-a produs după ce căruțașul ar fi pătruns în drumul național de pe un drum secundar fără să asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. 

În accident au fost implicate două persoane, un bărbat în vârstă de 26 de ani care nu a suferit nicio leziune și un altul în vârstă de 39 de ani care a suferit un traumatism la șoldul drept. Persoana rănită a refuzat transportul la Spitalul Județean Ploiești. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD.

În urma accidentului nu au fost raportate probleme de trafic. Vă reamintim că tot în după amiaza zilei de joi, două fete cu vârste de aproximativ 10 ani au fost la un pas să fie accidentate grav de un autoturism tot pe DN1A, în cartierul Mitică Apostol. Copilele se angajaseră în traversarea drumului național printr-un loc nepermis, fără să se asigure. 

 

 

Eveniment
  • Duminică, 19 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Sinaia. O persoană rănită

Un accident rutier au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 18.30 pe DN1, la Sinaia.  Potrivit primelor informații oferite de Poliție, în urma coliziunii o persoană a fost rănită...