Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-caruta-dn1a.jpg

Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o căruță s-a produs joi în jurul orei 17.00 pe DN1A, între localitățile Zalhana și Stăncești, informează ISU Prahova. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul s-a produs după ce căruțașul ar fi pătruns în drumul național de pe un drum secundar fără să asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. 

În accident au fost implicate două persoane, un bărbat în vârstă de 26 de ani care nu a suferit nicio leziune și un altul în vârstă de 39 de ani care a suferit un traumatism la șoldul drept. Persoana rănită a refuzat transportul la Spitalul Județean Ploiești. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD.

În urma accidentului nu au fost raportate probleme de trafic. Vă reamintim că tot în după amiaza zilei de joi, două fete cu vârste de aproximativ 10 ani au fost la un pas să fie accidentate grav de un autoturism tot pe DN1A, în cartierul Mitică Apostol. Copilele se angajaseră în traversarea drumului național printr-un loc nepermis, fără să se asigure. 


Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Autocar implicat într-un accident pe DN1A, la Cheia

Un accident rutier în care a fost implicat un autocar și un autoturism s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08,20, pe DN1A, la Cheia. Din fericire coliziunea nu s-a soldat cu victime Potrivit IJP...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești