accident-caruta-dn1a.jpg

Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o căruță s-a produs joi în jurul orei 17.00 pe DN1A, între localitățile Zalhana și Stăncești, informează ISU Prahova. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul s-a produs după ce căruțașul ar fi pătruns în drumul național de pe un drum secundar fără să asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. 

În accident au fost implicate două persoane, un bărbat în vârstă de 26 de ani care nu a suferit nicio leziune și un altul în vârstă de 39 de ani care a suferit un traumatism la șoldul drept. Persoana rănită a refuzat transportul la Spitalul Județean Ploiești. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma accidentului nu au fost raportate probleme de trafic. Vă reamintim că tot în după amiaza zilei de joi, două fete cu vârste de aproximativ 10 ani au fost la un pas să fie accidentate grav de un autoturism tot pe DN1A, în cartierul Mitică Apostol. Copilele se angajaseră în traversarea drumului național printr-un loc nepermis, fără să se asigure. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Autoturism ieșit în decor pe DN1, la Băicoi

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri în jurul orei 11.00 pe DN1, pe sensul de mers spre Brașov, la Băicoi.  Șoferul unui autoturism a pierdut...

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Tăriceni. O casă a luat foc

Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Tăriceni, comuna Șirna.  Potrivit ISU Prahova, la fața locului au fost trimise două...

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

UPDATE-O mașină a luat foc în trafic la Câmpina

Un incendiu puternic a izbucnit la un autoturism miercuri în jurul orei 13.40 pe Bulevardul Carol din Câmpina. Potrivit primelor informații nu sunt victime.  UPDATE ora 13.48: În mașină se aflau două...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...