incendiu-cale-ferata-ploiesti.jpg

Circulația trenurilor pe linia 1 CFR între Ploiești Sud și Ploiești Est este blocată joi după-amiază (16.40), după ce a izbucnit un incendiu pe calea ferată.

UPDATE ora 17.10: Traficul feroviar a fost reluat în condiții normale.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 450 m. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că focul se manifestă la nivelul vegetației uscate de pe calea ferată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Potrivit IJP Prahova, circulația trenurilor a fost oprită temporar pe rura Ploiești - Buzău, iar ulterior a fost deviată pe celălalt fir de cale ferată.

Incendiul a fost lichidat, însă se estimează că vor mai dura vreo 10 minute până când circulația pe calea ferată va fi reluată. (foto: ARHIVĂ)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.