adolescent-ditesti-dsiparut-poveste.jpg

Miercuri, Poliția Prahova anunța dispariția unui tânăr în vârstă de 17 ani de la domiciliul său din comuna Filipeștii de Pădure, satul Dițești. Tânărul era căutat de familie încă de sâmbătă, 14 octombrie. 

În ziua dispariției, Bădoi Alexandru Florin și-a anunțat mama că iese să se plimbe prin centrul localității însă nu s-a mai întors acasă. Acesta are aproximativ 1.60-1.65 m. înălțime, 50-55 de kilograme, părul negru și este tuns scurt. Sâmbătă plecase de acasă îmbrăcat cu pantaloni negri, cu dungi laterale de culoare roșie precum și cu un tricou de culoare cafenie. De asemenea era încălțat cu pantofi sport de culoare alb/albastru

Potrivit surselor noastre, se pare că Alexandru Bădoi nu este la prima fugă de acasă. Acesta a mai fost plecat de acasă și căutat de Poliție de cel puțin cinci ori. De fiecare a fost găsit în zona gărilor din orașe precum Câmpina, Suceava, Galați, Buzău și Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acelorași surse, tânărul ar suferi și de o ușoară afecțiune psihică și manifestă un comportament agresiv. În urma plecării acestuia de la domiciliu a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.