bataie-femei-nepot.jpg

O tânără în vârstă de 26 de ani i-a făcut singură dreptate nepotului ei care, în urmă cu o zi fusese bătut de o femeie în vârstă de 31 de ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, în momentul în care s-a întâlnit cu agresoarea copilului aceasta i-a dat un pumn în față. 

Un apel pe 112 anunța faptul că în jurul orei 12.00 o agresiune între două femei a avut loc în apropierea școlii Cezar Petrescu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a stabilit că ”numita IGM în vârstă de 26 de ani  a agresat-o fizic pe AIM în vârsta de 31 de ani, lovind-o cu pumnul în față, declarând că a recurs la acest gest deoarece  persoana agresată i-a bătut nepotul cu o zi în urmă.

Împotriva agresoarei au fost luate măsurile legale întocmindu-i-se proces verbal de sesizare a organelor judiciare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe,faptă prevăzută de art 193 Cod Penal.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Prahova, în urma altercației victima ar fi suferit un traumatism facial, însă nu s-a impus transportul acesteia la spital. Agresoarea urmează să fie sancționată la legea 61/1991 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.