bataie-femei-nepot.jpg

O tânără în vârstă de 26 de ani i-a făcut singură dreptate nepotului ei care, în urmă cu o zi fusese bătut de o femeie în vârstă de 31 de ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, în momentul în care s-a întâlnit cu agresoarea copilului aceasta i-a dat un pumn în față. 

Un apel pe 112 anunța faptul că în jurul orei 12.00 o agresiune între două femei a avut loc în apropierea școlii Cezar Petrescu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a stabilit că ”numita IGM în vârstă de 26 de ani  a agresat-o fizic pe AIM în vârsta de 31 de ani, lovind-o cu pumnul în față, declarând că a recurs la acest gest deoarece  persoana agresată i-a bătut nepotul cu o zi în urmă.

Împotriva agresoarei au fost luate măsurile legale întocmindu-i-se proces verbal de sesizare a organelor judiciare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe,faptă prevăzută de art 193 Cod Penal.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Prahova, în urma altercației victima ar fi suferit un traumatism facial, însă nu s-a impus transportul acesteia la spital. Agresoarea urmează să fie sancționată la legea 61/1991 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

foto caracter ilustrativ