bataie-femei-nepot.jpg

O tânără în vârstă de 26 de ani i-a făcut singură dreptate nepotului ei care, în urmă cu o zi fusese bătut de o femeie în vârstă de 31 de ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, în momentul în care s-a întâlnit cu agresoarea copilului aceasta i-a dat un pumn în față. 

 

Un apel pe 112 anunța faptul că în jurul orei 12.00 o agresiune între două femei a avut loc în apropierea școlii Cezar Petrescu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a stabilit că ”numita IGM în vârstă de 26 de ani  a agresat-o fizic pe AIM în vârsta de 31 de ani, lovind-o cu pumnul în față, declarând că a recurs la acest gest deoarece  persoana agresată i-a bătut nepotul cu o zi în urmă.

Împotriva agresoarei au fost luate măsurile legale întocmindu-i-se proces verbal de sesizare a organelor judiciare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe,faptă prevăzută de art 193 Cod Penal.”

Potrivit IPJ Prahova, în urma altercației victima ar fi suferit un traumatism facial, însă nu s-a impus transportul acesteia la spital. Agresoarea urmează să fie sancționată la legea 61/1991 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

 

foto caracter ilustrativ

 

Viața Prahovei
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Ciprian Pap

Concurs de schi alpin la Bușteni

La Bușteni, acest sfârșit de săptămână va fi marcat de un eveniment sportiv devenit tradiţie: Cupa Buştenarului la Schi Alpin. Ediția din acest an va beneficia de premii în valoare de aproximativ...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești