adolescent-ditesti-dsiparut.jpg

Poliția Prahova caută un adolescent care, în ziua de 14 octombrie a.c., a plecat de la locuința sa din comuna Filipeștii de Pădure și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Bădoi Alexandru Florin, are 17 ani și este domiciliat în comuna Filipeștii de Pădure, satul Dițești.

Dispariția a fost sesizată Poliției Comunale Filipeștii de Pădure la data de 17 octombrie, polițiștii demarând imediat activitățile de căutare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul are 1,60 - 1,65 m. înălțime, 50-55 kg de kg, ochii verzi, părul negru, tuns scurt. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, cu dungi laterale de culoare roșie, precum și cu un tricou de culoare cafenie. De asemenea, era încălțat cu pantofi sport de culoare alb/albastru.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.