adolescent-ditesti-dsiparut.jpg

Poliția Prahova caută un adolescent care, în ziua de 14 octombrie a.c., a plecat de la locuința sa din comuna Filipeștii de Pădure și nu a mai revenit.

 

Persoana dispărută se numește Bădoi Alexandru Florin, are 17 ani și este domiciliat în comuna Filipeștii de Pădure, satul Dițești.

Dispariția a fost sesizată Poliției Comunale Filipeștii de Pădure la data de 17 octombrie, polițiștii demarând imediat activitățile de căutare.

Tânărul are 1,60 - 1,65 m. înălțime, 50-55 kg de kg, ochii verzi, părul negru, tuns scurt. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, cu dungi laterale de culoare roșie, precum și cu un tricou de culoare cafenie. De asemenea, era încălțat cu pantofi sport de culoare alb/albastru.

 

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

 

Eveniment
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Fetiță de 13 ani dată dispărută în Brăila

Polițiștii caută o fetiță, în vârstă de 13 ani, din localitatea Zăvoaia, județul Brăila, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea...