balustrade-furate.jpg

Luni seara, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au fost sesizați despre faptul că pe podul rutier de pe D.N.1 ce traversează râul Prahova, pe sensul de mers București către Ploiești, lipsește o parte din balustrada de protecție.

Polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, au fost efectuate lucrări la podul rutier în cauză (în urma producerii unui accident), constând în înlocuirea stâlpilor de susținere ai balustradelor, fapt pentru care s-a impus demontarea și depozitarea acestora pe terenul din apropiere.

S-a constatat faptul că au fost sustrase patru tronsoane de balustradă, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un localnic, în vârstă de 60 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bunul sustras fiind predat lucrătorilor de la Secția Drumuri Naționale Ploiești. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.