razie-dn1b-prahova-foto-bun.jpeg

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat marți pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor și pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului.

Au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 34.330 lei și au fost reținute cinci permise de conducere.

În timpul acțiunii, polițiștii au depistat un buzoian care conducea autoturismul pe DN 1B cu viteză peste limita legală, fiind înregistrat de aparatul radar deplasându-se cu 108 km/h.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acestuia i-a fost reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, fiind, totodată, sancționat contravențional.

În aceeași zi, polițiștii din Boldești-Scăeni au acționat, pe raza orașului,  pentru reducerea riscului rutier.

Au fost verificate șase societăți comerciale (11 agenți de securitate controlați),  54 de autovehicule, trei conducători de atelaje hipo și trei bicicliști (45 testări cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.640 lei. De asemenea, ca măsuri complementare, au reținut două permise de conducere.