elicopter-smurd-la-accident-bucov.png

Un biciclist va fi transportat cu un elicopter SMURD la un spital de urgență din București, după ce a fost lovit de un autoturism.

Accidentul s-a produs în această dimineață, pe un drum comunal din Puchenii Mari, sat Pietroșani. În urma impactului, acesta a suferit multiple leziuni, fiind inconștient. Victima este un bărbat în vârstă de 84 de ani.

La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței Prahova. Polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre în curs de actualizare.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.