urs-in-valenii-de-munte.jpg

În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 03.50, un apel pe numărul unic de urgență 112 anunța faptul că un urs a fost văzut în orașul Vălenii de Munte, în apropierea stației de carburant Petrom de pe DN1A. Animalul sălbatic s-ar fi speriat de farurile unei mașini și ar fi intrat pe o stradă lăturalnică. 

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmi care a luat legătura cu reprezentanții AJVPS și au trecut la informarea populației din zonă, prin constituirea de patrule formate din polițiști, jandarmi și angajați AJVPS. 

Ursul a fost căutat prin curțile localnicilor și în zona imediată împădurită (dealul Seciu) în intervalul 04.00-08.00. Datorită intervenției prompte, pagubele produse de urs au fost minore, fără a se produce pagube în gospodăriile cetățenilor. Din fericire, ursul a găsit singur drumul spre pădure.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.